Esittely

Route Choice Game on peli, jolla voi oppia löytämään lyhimmän reitinvalinnan.

Pelissä käyttäjä saa eteensä rastivälin, jossa on kaksi reitinvalintavaihtoa: oikea ja vasen. Pelaajan tulee valita reitinvalintavaihtoehdoista lyhyempi. Pelaajan tavoitteena on saada reitinvalintoja nopeasti oikein hyvällä prosentilla.

Pelissä on rajallinen määrä erilaisia rastivälipohjia (niitä tullaan kehittämään lisää), mutta rastivälimalleissa elementtien koot ja rastien sijainnit vaihtelevat määrätyllä satunnaisuudella, mikä luo yksittäisestä rastivälipohjasta jopa miljardeja erilaisia rastivälejä. Yksittäisessä mallissa kumpikin rastivälivaihtoehto on suurinpiirtein yhtä usein oikea.

Peli on ennen muuta kilpailu itseä vastaan. Pelaajan tavoitteena on pystyä parantamaan onnistumisprosenttia, ja pienentämään reitinvalintaan käytettävää aikaa. Pelin tilastot näyttävät pelaajalle, miten hän onnistuu. Omaa suoritustasoaan voi vertailla myös muihin pelaajiin.

Reitinvalinnan voi tehdä näytön painikkeista, painamalla kartan oikeaa / vasenta reunaa tai näppäimillä 1 (oikea) / 3 (vasen). Uuden radan saa ladattua klikkaamalla karttaa, uudestaan painiketta tai R-näppäinä.

Jos rataan ei anna vastausta tai vastauksen antaminen kestää yli 15 sekuntia, niin se ei vaikuta tilastoihin.

Ennen pelaamista kannattaa harjoitella pelin pelaamista testaamalla peliä testiradalla. Suoritukset testiradalla eivät ole mukana tilastoissa.

Kehitysideat ja palaute: Tuomo Mäkelä / tuomo@routechoicegame.com